Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief

Joseline en Martin heten u van harte werlkom !

Restaurant 't Oud Stadhuis is gelegen in hartje Ingelmunster.
In dit statige herenhuis uit de jaren 1800, vlakbij de markt, stellen we samen met ons pesoneel alles in het werk om het onze klanten naar hun zin te maken.

Je bent altijd welkom, zowel voor een uitgebreid diner in het Restaurant als voor een snelle hap in de Bistro.

U kan steeds reserveren op telefoonnummer 051 31 85 11


In het 't Oud Stadhuis kan je tijdens de week op de middag en 's avonds terecht voor een zakenlunch (35,00 EUR) voor voorgerecht en hoofdschotel, koffie of dessert .

Tevens kan je ook kiezen voor een
maandmenu met aperitief, één of twee voorgerechten, hoofdgerecht met vis of vlees, dessert en koffie.

Uiteraard kan je ook altijd opteren voor
à la carte: de uitgebreide kaart biedt keuze te over, van klassiekers als zeetong over verzorgde maaltijdsalades en seizoensuggesties tot verfijnde vis- en vleesgerechten en éénpansgerechten.

Wat je ook kiest, respect voor de producten en hun originele smaak staat altijd centraal. Ook de wijnselectie is een grote troef. Op de kaart staan gerespecteerde Franse kasteelwijnen.

Open elke dag van 12u tot 14u30 en vanaf 19u tot 22u.

Gesloten op maandagavond, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdagmiddag

Open op aanvraag voor groepen en seminaries op maandagavond, dinsdag, woensdag en donderdag

Wij hebben een private parking achteraan het restaurant die bereikbaar is van uit de weststraat
( baan Emelgem Ingelmunster )
50 m voor het marktplein op de linkerkant. Voor verdere info zie onder rubriek route

 


Van 29 april tot en met 30 mei tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

TARTARE VAN GEROOKTE ZALM, VERSE TONIJN EN
GEMARINEERDE WILDE ZALM DOOR WEVEN MET
GEAROMATISEERDE DRESSING VAN DILLE,
SAMENGEBRACHT MET ZIJN COULIS
______

KABELJAUWHAASJE GEGRATINEERD MET COMTÉ
OP EEN BEDJE VAN JONGE PREI EN OMRINGD VAN EEN
WITTE WIJNSAUSJE

______

GEBAKKEN PLADIJSREEPJES MET GRIJZE GARNALEN,
COULIS VAN JONGE ERWT EN SAUS HOLLANDAISE

of

GEBRADEN LAMSFILET OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE
MET GEGRATINEERDE GROENTJES

______

ROOMIJS MET MANDARIN NAPOLEON EN MANGOCOULIS


Van 3 juni tot en met 27 juni tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

FILODEEGJE VAN GRAVAD LAX MET FRIVOOL SLAATJE
EN WASABIDRESSING
______

OP HET VEL GEBAKKEN RODE POON MET SPAGHETTI
VAN MERGPOMPOEN, TOMAAT EN RISSOTTO ZOALS
PAËLLA EN VÉLOUTÉ VAN ANIJS
______

GROENLANDSE HEILBOT MET EEKHOORNTJESBROOD EN OESTERZWAMMEN, PIJNBOOMPITTEN EN ZWARTE PASTA

of

GEBRAISEERD HAASJE VAN SPEENVARKEN MET
GANZENLEVER, UITJES EN GEGRILDE CHARLOTTE
OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE

______

DUET VAN ANANAS EN BITTERE CHOCOLADE


Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 27,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

46,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 29,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

57,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 27,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

46,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 29,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

57,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts