Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief

Joseline en Martin heten u van harte werlkom !

Restaurant 't Oud Stadhuis is gelegen in hartje Ingelmunster.
In dit statige herenhuis uit de jaren 1800, vlakbij de markt, stellen we samen met ons pesoneel alles in het werk om het onze klanten naar hun zin te maken.

Je bent altijd welkom, zowel voor een uitgebreid diner in het Restaurant als voor een snelle hap in de Bistro.

U kan steeds reserveren op telefoonnummer 051 31 85 11


In het 't Oud Stadhuis kan je kiezen voor een maandmenu met aperitief, één of twee voorgerechten, hoofdgerecht met vis of vlees, dessert en koffie.

Uiteraard kan je ook altijd opteren voor
à la carte: de uitgebreide kaart biedt keuze te over, van klassiekers als zeetong over verzorgde maaltijdsalades en seizoensuggesties tot verfijnde vis- en vleesgerechten en éénpansgerechten.

Wat je ook kiest, respect voor de producten en hun originele smaak staat altijd centraal. Ook de wijnselectie is een grote troef. Op de kaart staan gerespecteerde Franse kasteelwijnen.

Open op zaterdagavond vanaf 19u tot 22u.


Open op zondagmidddag van 12u tot 14u30

Wij hebben een private parking achteraan het restaurant die bereikbaar is van uit de weststraat
( baan Emelgem Ingelmunster )
50 m voor het marktplein op de linkerkant. Voor verdere info zie onder rubriek route

 


Van 1 november tot en met 14 december tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

DUIZENDBLAD VAN GEDROOGDE GANDAHAM,
KALFSZWEZERIK EN MOUSSE VAN GANDAHAM
______

TONGFILET MET UIENCOMPOTE EN GEROOKT
SPEK AFGEWERKT MET EEN GARNITUUR VAN
GANZELEVERKRUL, GEFRUITE RODE BIET EN
KERRIESABAYON
______

DUO VAN GAMBA EN GEBAKKEN KOOLVISHAASJE
MET LANGOUSTINESAUS EN ROULADE VAN CHINESE
SALADE GEINSPIREERD DOOR EEN STOEMP
VAN WORTELTJES

of

GEBRADEN HERTEKALFFILET, FIJNE PEULTJES MET
EEN TOETS VAN JONAGOLDMOUSSE OP SMAAK
GEBRACHT MET EEN POIVRADE SAUS EN
GRATINAARDAPPELEN
______

SCHUIMIG EN ONTSTUIMIGE KOFFIEPARFAIT MET
RHUM EN GEKARAMELISEERDE SABAYON
 


Van 6 September tot en met 26 oktober tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN RUND VERRIJKT MET BOS-
CHAMPIGNONSSNIPPERS OP SMAAK GEBRACHT VAN
EEN BALSAMICO VINAIGRETTE EN AROMATISE
VERSE TUINKRUIDEN
______

REMOULADE VAN ASPERGES, PIJPAJUIN, JONGE
AARDAPPELTJES EN ZONGEDROOGDE TOMAAT
AFGEWERKT MET GEROOKTE PALING EN EEN
FRIS SOEPJE VAN DOPERWTEN EN BASILICUM
______

GEBAKKEN NIJLBAARSFILET MET KROKANTE
SERRANOHAM EN PITTIGE TAGLIATELLI
VERSCHOLEN ONDER SPINAZIE
EN WORTELINFUSIE

of

FILET VAN WILDE EEND MET BORDELAISE VERGEZELD
VAN WINTERGARNITUUR EN DAUPHINE AARDAPPELTJES

______

ASSORTIMENT VAN RODE VRUCHTEN ONDER EEN
YOGHURTGRATIN VERFRIST MET
SORBET VAN VERSE KAAS
 

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn


Van 3 januari ber tot en met 25 januari tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

KOOLVISHAASJE IN PARMAHAM MET EEN ZONNIG
SLAATJE VAN GROENE ASPERGES, WORTEL EN
KNOLSELDER OMRINGD VAN PITTIG
SAVORA-MOSTERDDRESSING
______

KWARTEL MET GEBAKKEN GANZELEVER OP
EEN BEDJE VAN GECONFIJTE APPELTJES
VERGEZELD VAN EEN CALVADOSSAUSJE EN EEN
MILLE-FEUILLE VAN WINTERSE KOOL
______

GROENLANDSE HEILBOTFILET MET GEMARINEERDE
GROENTJES EN SABAYON VAN SAUTERNEWIJN,
KOEKJE VAN PARMEZAANSE KAAS
EN BROCCOLIPUREE

of

GEBRADEN WILDE EENDFILET EN SAUSJE VAN
FINE CHAMPAGNE, VERGEZELD VAN GESAUTEERDE
BOSCHAMPIGNONS EN CHINESE KOOL
MET FIJNE KROKETJES
______

ROOMIJS MET MANDARIN NAPOLEON EN MANGOCOULIS


Van 31 januari tot en met 22 februari tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

KRUIDIGE TARTARE VAN FRISSE RAUWE TONIJN EN
SCHOTSE WILDE ZALM IN SAMENSPEL VAN
GEBAKKEN GANZELEVER EN OMRINGD
DOOR EEN SAUSJE VAN OUDE PORT
______

PLADIJSFILET GEVULD MET KOMKOMMER
EN WORTEL VERRIJKT MET EEN INFUSIE
VAN Z'N AROMA
______

KABELJAUWHAASJE MET COMTÉ, VERGEZELD VAN
HERTOGINNE AARDAPPELEN, FIJNE GROENTJES
AFGEWERKT MET EEN PETERSELIECOULIS EN
GRIJZE GARNALENCOULIS

of

FILET VAN PARELHOEN GEVULD MET KALFS-
ZWEZERIKKEN, WILDE CHAMPIGNONS IN
SAMENSPEL VAN ERWTENPUREE MET
KURKUMA BLOEMKOOLTJES
______

TORENTJE VAN KROKANT DEEG MET VARIATIE VAN
FRUIT EN EEN COULIS VAN FRAMBOZEN

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts