Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief

Joseline en Martin heten u van harte werlkom !

Restaurant 't Oud Stadhuis is gelegen in hartje Ingelmunster.
In dit statige herenhuis uit de jaren 1800, vlakbij de markt, stellen we samen met ons pesoneel alles in het werk om het onze klanten naar hun zin te maken.

Je bent altijd welkom, zowel voor een uitgebreid diner in het Restaurant als voor een snelle hap in de Bistro.

U kan steeds reserveren op telefoonnummer 051 31 85 11


In het 't Oud Stadhuis kan je kiezen voor een maandmenu met aperitief, één of twee voorgerechten, hoofdgerecht met vis of vlees, dessert en koffie.

Uiteraard kan je ook altijd opteren voor
à la carte: de uitgebreide kaart biedt keuze te over, van klassiekers als zeetong over verzorgde maaltijdsalades en seizoensuggesties tot verfijnde vis- en vleesgerechten en éénpansgerechten.

Wat je ook kiest, respect voor de producten en hun originele smaak staat altijd centraal. Ook de wijnselectie is een grote troef. Op de kaart staan gerespecteerde Franse kasteelwijnen.

Open op zaterdagavond vanaf 19u tot 22u.


Open op zondagmidddag van 12u tot 14u30

Wij hebben een private parking achteraan het restaurant die bereikbaar is van uit de weststraat
( baan Emelgem Ingelmunster )
50 m voor het marktplein op de linkerkant. Voor verdere info zie onder rubriek route

 


Van 6 September tot en met 28 oktober tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

VITELLO TONATO OPGEFLEURD MET ZONGEDROOGDE
TOMAAT, PARMEZAANSE KAAS, NOTENSLA
EN FOCACCIA
______

LANDELIJKE SALADE GARNITUUR VAN
KALFSTONGETJES MET GEBAKKEN GROENLANDSE
HEILBOT IN SPEKJASJE EN CURRYDRESSING
______

ROODBAARSFILET IN DE OVEN GEGAARD MET
BROODKRUIMELBOTER, PUREE VAN ZACHTE
PAPRIKA'S EN ACACIAHONING OMRINGD VAN
GROENE TUINKRUIDENCOULIS

of

GEBRADEN WILDE EENDFILET VERRAST MET
DUXELLE VAN BOSCHAMPIGNONS EN GEROOKT
SPEK,GEPOCHEERD PEERTJE IN SAINT-EMILION WIJN
EN ROOMSAUSJE VAN CALVADOS MET
HAZELNOOTKROKETJES
______

TORENTJE VAN AARDBEIEN MET PRALINÉIJS IN
HARMONIE VAN MASCARPONÉROOM EN
AMANDELKROKANTJES


Van 1 november tot en met 25 november tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN WILD EVERZWIJN EN GANZELEVER
OP SMAAK GEBRACHT MET RODE BIET EN VELDSLA,
GEBORDUURD MET GEMACEREERDE GROENTEN
VERFIJND MET TRUFFELVINAIGRETTE
______

GEBAKKEN ST-JACOBSVRUCHTEN IN EEN
KROKANT JASJE OP EEN BEDJE VAN JONGE PREI
OMRINGD VAN EEN PITTIG KERRIESAUSJE
______

GEGRATINEERDE NIJLBAARSFILET ONDER EEN
KORSTJE VAN GRUYÈREKAAS, MET EEN MORNAYSAUS
OPGEWERKT MET VERSE SPINAZIE UIT DE MOESTUIN
OMRINGDVAN GRIJZE GARNAALTJES EN TOMATENBLOKJES
of

HERTEKALFNOOTJES MET SHI-TAKÉ, GESMOORDE
WINTERSE KOOL MET AMANDELEN CHOCOLADETOETS
______

SCHUIMIG EN ONTSTUIMIGE KOFFIEPARFAIT MET
RHUM EN GEKARAMELISEERDE SABAYON

 

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts