Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief

Joseline en Martin heten u van harte werlkom !

Restaurant 't Oud Stadhuis is gelegen in hartje Ingelmunster.
In dit statige herenhuis uit de jaren 1800, vlakbij de markt, stellen we samen met ons pesoneel alles in het werk om het onze klanten naar hun zin te maken.

Je bent altijd welkom, zowel voor een uitgebreid diner in het Restaurant als voor een snelle hap in de Bistro.

U kan steeds reserveren op telefoonnummer 051 31 85 11


In het 't Oud Stadhuis kan je kiezen voor een maandmenu met aperitief, één of twee voorgerechten, hoofdgerecht met vis of vlees, dessert en koffie.

Uiteraard kan je ook altijd opteren voor
à la carte: de uitgebreide kaart biedt keuze te over, van klassiekers als zeetong over verzorgde maaltijdsalades en seizoensuggesties tot verfijnde vis- en vleesgerechten en éénpansgerechten.

Wat je ook kiest, respect voor de producten en hun originele smaak staat altijd centraal. Ook de wijnselectie is een grote troef. Op de kaart staan gerespecteerde Franse kasteelwijnen.

Open op zaterdagavond vanaf 19u tot 22u.


Open op zondagmidddag van 12u tot 14u30

Wij hebben een private parking achteraan het restaurant die bereikbaar is van uit de weststraat
( baan Emelgem Ingelmunster )
50 m voor het marktplein op de linkerkant. Voor verdere info zie onder rubriek route

 


Van 4 Januari tot en met 26 januari tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

GEMARINEERDE CARPACCIO VAN HEILBOT UIT
GROENLAND VERFIJND MET EEN
MOUSSE VAN GEROOKTE FOREL
______

HUWELIJK VAN BLOEMKOOLROOSJES EN BROCCOLI-
ROOSJES VERSCHOLEN ONDER EEN GEPOCHEERD
HOEVE-EITJE EN EEN BOTERSAUSJE
______

DORADE ROYALE MET VENKEL EN EEN PERSILLADE
VAN BLUE STILTON CROPWELL BISHOP

of

WILDE EEND MET GANZELEVERKRULLEN IN EEN
MILLE-FEUILLE VAN GROENE KOOLSTOEMP
OMRINGD VAN EEN PORTOSAUSJE
______

KASTEELTJE VAN CHOCOLADETAART
SAMENGESPONNEN MET LUCHTIG BESLAG VAN MANGO
VERSIERD MET KROKANTE CARAMEL EN EEN FRIS
BOLLETJE VANILLE-ROOMIJS


Van 1 november tot en met 8 december ber tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN WILD EVERZWIJN EN GANZELEVER
OP SMAAK GEBRACHT MET RODE BIET EN VELDSLA,
GEBORDUURD MET GEMACEREERDE GROENTEN
VERFIJND MET TRUFFELVINAIGRETTE
______

GEBAKKEN ST-JACOBSVRUCHTEN IN EEN
KROKANT JASJE OP EEN BEDJE VAN JONGE PREI
OMRINGD VAN EEN PITTIG KERRIESAUSJE
______

GEGRATINEERDE NIJLBAARSFILET ONDER EEN
KORSTJE VAN GRUYÈREKAAS, MET EEN MORNAYSAUS
OPGEWERKT MET VERSE SPINAZIE UIT DE MOESTUIN
OMRINGDVAN GRIJZE GARNAALTJES EN TOMATENBLOKJES
of

HERTEKALFNOOTJES MET SHI-TAKÉ, GESMOORDE
WINTERSE KOOL MET AMANDELEN CHOCOLADETOETS
______

SCHUIMIG EN ONTSTUIMIGE KOFFIEPARFAIT MET
RHUM EN GEKARAMELISEERDE SABAYON

 

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn


Van 1 maart tot en met 27 april tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

SLAATJE VAN TONGFILET MET GEMARINEERDE
GROENTJES, GEAROMATISEERD MET CITROENMELISSE,
OPGEFLEURD MET EEN VINAIGRETTE VAN
SJALOT EN DILLE
______

ASPERGES OP Z'N VLAAMS
______

KALFSRIBSTUK VERENIGD MET GECONFIJTE
AJUIN, PARIJSE CHAMPIGNONS EN GEBAKKEN
BUIKSPEK, AARDAPPELTJES UIT DE OVEN MET
PITTIGE KRUIDENKAAS EN EEN SAUSJE
VAN GROOTMOEDERS TIJD

of

KOOLVISHAASJE EN GANDAHAM, JONGE PIJPAJUIN,
NOTENSLA EN PIJNBOOMPITTEN, OP EEN BEDJE VAN PUREEAARDAPPELEN, OMRINGD MET EEN
SIROOPJE VAN RODE WIJN EN HONING

______

ASSORTIMENT VAN RODE VRUCHTEN ONDER
EEN YOGHURTGRATIN VERFRIST MET
SORBET VAN VERSE KAAS


Van 1 februari tot en met 23 februari tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

KRUIDIGE TARTARE VAN FRISSE RAUWE TONIJN EN
SCHOTSE WILDE ZALM IN SAMENSPEL VAN
GEBAKKEN GANZELEVER EN OMRINGD
DOOR EEN SAUSJE VAN OUDE PORT
______

GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHTEN MET
MOUSSE VAN SCHORSENEREN
______

KABELJAUWHAASJE MET COMTÉ, VERGEZELD VAN
HERTOGINNE AARDAPPELEN, FIJNE GROENTJES
AFGEWERKT MET EEN PETERSELIECOULIS EN
GRIJZE GARNALENCOULIS

of

FILET VAN PARELHOEN GEVULD MET KALFS-
ZWEZERIKKEN, WILDE CHAMPIGNONS IN
SAMENSPEL VAN JONGE ERWTJES MET
KURKUMA BLOEMKOOLTJES
______

TORENTJE VAN KROKANT DEEG MET VARIATIE VAN
FRUIT EN EEN COULIS VAN FRAMBOZEN

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts