Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 2 juli tot en met 22 ugustus tevens Ó la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

PAKKETJE VAN GEROOKTE ZALM EN GEROOKTE FOREL
MET FIJNE KRUIDEN, VERGEZELD VAN EEN ZOMER
SLAATJE OMRINGD DOOR EEN DILLE-ROOMDRESSING
______

BLADERDEEGKOFFERTJE MET ZEEBRUGSE
GARNALEN EN GEBAKKEN ZEETONGREEPJES
VERRIJKT DOOR EEN SAUSJE VAN SCHAALDIEREN
______

GEBRADEN PLADIJSFILET MET GESMOORDE APPEL-
BLOKJES VERMENGD MET NOTENSLA EN ZOETE
AJUIN, FRIVOOL GEPRESENTEERD MET
KLEURENTAGLIATELLI EN EEN ZACHT KERRIESAUSJE

of

GEBRAISEERD HAASJE VAN SPEENVARKEN MET
GANZENLEVER, UITJES EN GEGRILDE CHARLOTTE
OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE
______

TORENTJE VAN PERZIK MET CASSONADEKOEKJE,
PISTACHEIJS BADEND IN EEN FRAMBOZENSAUSJE

 


Van 18 September tot en met 1 november tevens Ó la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

VITELLO TONATO OPGEFLEURD MET ZONGEDROOGDE
TOMAAT, PARMEZAANSE KAAS, NOTENSLA
EN FOCACCIA
______

ZEEUWSE MOSSELEN VERRIJKT VAN KOMKOMMER,
KORSTJES EN SINAASAPPEL DOORDRENKT
MET ROZEMARIJNDRESSING
______

ROODBAARSFILET IN DE OVEN GEGAARD MET
BROODKRUIMELBOTER, PUREE VAN ZACHTE
PAPRIKA'S EN ACACIAHONING OMRINGD VAN
GROENE TUINKRUIDENCOULIS

of

GEBRADEN WILDE EENDFILET VERRAST MET
DUXELLE VAN BOSCHAMPIGNONS EN GEROOKT
SPEK,GEPOCHEERD PEERTJE IN SAINT-EMILION WIJN
EN ROOMSAUSJE VAN CALVADOS MET
HAZELNOOTKROKETJES
______

TORENTJE VAN AARDBEIEN MET PRALIN╔IJS IN
HARMONIE VAN MASCARPON╔ROOM EN
AMANDELKROKANTJES

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn


Van 5 november tot en met 29 november tevens Ó la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN WILD EVERZWIJN EN GANZELEVER
OP SMAAK GEBRACHT MET RODE BIET EN VELDSLA,
GEBORDUURD MET GEMACEREERDE GROENTEN
VERFIJND MET TRUFFELVINAIGRETTE
______

GEPOCHEERD HOEVE╦ITJE MET BIESLOOKPUREE
OMRINGD VAN GEROOKTE NOORSE ZALM
EN EEN BOTERMELKSAUSJE
______

GEGRATINEERDE KABELJAUWHAASJE ONDER EEN
KORSTJE VAN GRUY╚REKAAS, MET EEN MORNAYSAUS
OPGEWERKT MET VERSE SPINAZIE UIT DE MOESTUIN
OMRINGDVAN GRIJZE GARNAALTJES EN TOMATENBLOKJES
of

HERTEKALFNOOTJES MET SHI-TAK╔, GESMOORDE
WINTERSE KOOL MET AMANDELEN CHOCOLADETOETS
______

SCHUIMIG EN ONTSTUIMIGE KOFFIEPARFAIT MET
RHUM EN GEKARAMELISEERDE SABAYON

 


Van 3 december tot en met 26 December tevens Ó la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN HERTEKALF VERRIJKT MET BOS-
CHAMPIGNONSSNIPPERS OP SMAAK GEBRACHT VAN
EEN BALSAMICO VINAIGRETTE EN AROMATISE
VERSE TUINKRUIDEN
______

CASSOLETTE VAN TONGFILET EN GRIJZE GARNALEN ,
HARMONIE VAN GROENTJES BADEND IN WITTE WIJNSAUSJE GEPARFUMEERD MET PAPRIKACOULIS
______

PLADIJSFILET MET OESTERZWAMMEN IN PARFUM
VAN DRAGON EN PASTINAAK

of

TAARTJE VAN FAZANTFILET OP EEN BEDJE VAN
BRUSSELSE STOEMP OMRINGD MET EEN
BORDELAISE SAUS GEPARFUMEERD MET THIJM,
JENEVERBES AFGEWERKT MET EEN
PUREETJE VAN FIJNE KNOLSELDER
______

ROOMIJS MET MANDARIN NAPOLEON EN MANGOCOULIS

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts