Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 6 September tot en met 28 oktober tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

VITELLO TONATO OPGEFLEURD MET ZONGEDROOGDE
TOMAAT, PARMEZAANSE KAAS, NOTENSLA
EN FOCACCIA
______

LANDELIJKE SALADE GARNITUUR VAN
KALFSTONGETJES MET GEBAKKEN GROENLANDSE
HEILBOT IN SPEKJASJE EN CURRYDRESSING
______

ROODBAARSFILET IN DE OVEN GEGAARD MET
BROODKRUIMELBOTER, PUREE VAN ZACHTE
PAPRIKA'S EN ACACIAHONING OMRINGD VAN
GROENE TUINKRUIDENCOULIS

of

GEBRADEN WILDE EENDFILET VERRAST MET
DUXELLE VAN BOSCHAMPIGNONS EN GEROOKT
SPEK,GEPOCHEERD PEERTJE IN SAINT-EMILION WIJN
EN ROOMSAUSJE VAN CALVADOS MET
HAZELNOOTKROKETJES
______

TORENTJE VAN AARDBEIEN MET PRALINÉIJS IN
HARMONIE VAN MASCARPONÉROOM EN
AMANDELKROKANTJES


Van 5 juli tot en met 2 september tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN RUND , KROKANT KOEKJE VAN
PARMEZAAN IN HARMONIE VAN GANZELEVERKRULLEN
EN PARMEZAANSE KAAS
______

ZEEWOLF IN PARMAHAM MET EEN ZONNIG
SLAATJE VAN GROENE ASPERGES, WORTEL EN
KNOLSELDER OMRINGD VAN PITTIG
SAVORA-MOSTERDDRESSING
______

OP DE HUID GEBAKKEN SARDINES, PENNE IN
KAASSAUS EN EEN SCHUIM SAUSJE VAN
KERRIE EN BASILICUM
of

GEBRADEN MELKVARKENfFILET MET EEN
GREMOLATA VERGEZELD VAN EEN CANNELONI
VAN FIJNE BRUNOISEGROENTJES EN EEN SAUSJE
VAN TOMAAT EN PAPRIKA
______

TORENTJE VAN KROKANT DEEG MET VARIATIE VAN
FRUITEN EEN COULIS VAN FRAMBOZEN

 

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn


Van 1 november tot en met 25 november tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN WILD EVERZWIJN EN GANZELEVER
OP SMAAK GEBRACHT MET RODE BIET EN VELDSLA,
GEBORDUURD MET GEMACEREERDE GROENTEN
VERFIJND MET TRUFFELVINAIGRETTE
______

GEBAKKEN ST-JACOBSVRUCHTEN IN EEN
KROKANT JASJE OP EEN BEDJE VAN JONGE PREI
OMRINGD VAN EEN PITTIG KERRIESAUSJE
______

GEGRATINEERDE NIJLBAARSFILET ONDER EEN
KORSTJE VAN GRUYÈREKAAS, MET EEN MORNAYSAUS
OPGEWERKT MET VERSE SPINAZIE UIT DE MOESTUIN
OMRINGDVAN GRIJZE GARNAALTJES EN TOMATENBLOKJES
of

HERTEKALFNOOTJES MET SHI-TAKÉ, GESMOORDE
WINTERSE KOOL MET AMANDELEN CHOCOLADETOETS
______

SCHUIMIG EN ONTSTUIMIGE KOFFIEPARFAIT MET
RHUM EN GEKARAMELISEERDE SABAYON

 

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts