Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 2 november tot en met 26 november tevens Ó la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN WILD EVERZWIJN EN GANZELEVER
OP SMAAK GEBRACHT MET RODE BIET EN VELDSLA,
GEBORDUURD MET GEMACEREERDE GROENTEN
VERFIJND MET TRUFFELVINAIGRETTE
______

GEPOCHEERD HOEVE╦ITJE MET BIESLOOKPUREE
OMRINGD VAN GEROOKTE NOORSE ZALM
EN EEN BOTERMELKSAUSJE
______

GEGRATINEERDE KABELJAUWHAASJE ONDER EEN
KORSTJE VAN GRUY╚REKAAS, MET EEN MORNAYSAUS
OPGEWERKT MET VERSE SPINAZIE UIT DE MOESTUIN
OMRINGDVAN GRIJZE GARNAALTJES EN TOMATENBLOKJES
of

HERTEKALFNOOTJES MET SHI-TAK╔, GESMOORDE
WINTERSE KOOL MET AMANDELEN CHOCOLADETOETS
______

SCHUIMIG EN ONTSTUIMIGE KOFFIEPARFAIT MET
RHUM EN GEKARAMELISEERDE SABAYON

 


Van 30 november tot en met 25 December tevens Ó la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN HERTEKALF VERRIJKT MET BOS-
CHAMPIGNONSSNIPPERS OP SMAAK GEBRACHT VAN
EEN BALSAMICO VINAIGRETTE EN AROMATISE
VERSE TUINKRUIDEN
______

CASSOLETTE VAN TONGFILET EN GRIJZE GARNALEN ,
HARMONIE VAN GROENTJES BADEND IN WITTE WIJNSAUSJE GEPARFUMEERD MET PAPRIKACOULIS
______

PLADIJSFILET MET OESTERZWAMMEN IN PARFUM
VAN DRAGON EN PASTINAAK

of

TAARTJE VAN FAZANTFILET OP EEN BEDJE VAN
BRUSSELSE STOEMP OMRINGD MET EEN
BORDELAISE SAUS GEPARFUMEERD MET THIJM,
JENEVERBES AFGEWERKT MET EEN
PUREETJE VAN FIJNE KNOLSELDER
______

ROOMIJS MET MANDARIN NAPOLEON EN MANGOCOULIS

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn


Van 1 Januari tot en met 28 januari tevens Ó la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

GEMARINEERDE CARPACCIO VAN HEILBOT UIT
GROENLAND VERFIJND MET EEN
MOUSSE VAN GEROOKTE FOREL
______

HUWELIJK VAN BLOEMKOOLROOSJES EN BROCCOLI-
ROOSJES VERSCHOLEN ONDER EEN GEPOCHEERD
HOEVE-EITJE EN EEN BOTERSAUSJE
______

DORADE ROYALE MET VENKEL EN EEN PERSILLADE
VAN BLUE STILTON CROPWELL BISHOP

of

WILDE EEND MET GANZELEVERKRULLEN IN EEN
MILLE-FEUILLE VAN GROENE KOOLSTOEMP
OMRINGD VAN EEN PORTOSAUSJE
______

KASTEELTJE VAN CHOCOLADETAART
SAMENGESPONNEN MET LUCHTIG BESLAG VAN MANGO
VERSIERD MET KROKANTE CARAMEL EN EEN FRIS
BOLLETJE VANILLE-ROOMIJS

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts