Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 4 mei tot en met 28 mei tevens ŕ la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

LANDELIJKE SALADE GARNITUUR VAN LAMSTONGETJES
MET GEBAKKEN ZEEWOLF IN SPEKJASJE EN
EEN CURRY DRESSING
______

VERFRISSENDE RÉMOULADE VAN JONGE
AARDAPPELTJES, TOMAAT EN LENTE-UITJES
VERGEZELD VAN ZEEBRUGSE GARNALEN
OMRINGD VAN EEN ERWTEN INFUSIE
______

FILET VAN TAMME EEND MET MARMELADE VAN
RODE AJUIN, OMRINGD VAN KALFSJUS
VERRIJKT MET GROENE PEPER

of

GEBAKKEN HONDSHAAI MET BOSPADDESTOELEN
EN SANCERREBOTER
______

GRATIN VAN SINAASAPPEL MET VANILLE-
BOURBON ROOMIJS BESPRENKELD MET
GRAND MARNIER AFGEWERKT MET Z'N CHIP

 


Van 1 juni tot en met 25 juni tevens ŕ la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES

______

SALADE VAN VERSE ZEEBRUGSE GARNALEN MET
ADVOCADOMOUSSE, EN DRESSING VAN PITTIGE TOMAAT
______

GEBAKKEN ST-JACOBSVRUCHTEN IN EEN KROKANT
JASJE OP EEN BEDJE VAN RISOTTO OMRINGD
VAN EEN KERRIESAUSJE

______

OP HET VEL GEBAKKEN ZEEBAARS MET BROCCOLIMOUSSE
EN BLANKE BOTERSAUS

of

OPGEVULDE PARELHOENFILET MET KALFSZWEZERIKEN,
GEFRUITE CHARLOTTEBLOKJES, ZOMERSE GROENTJES
EN CHORONSAUS

______

DUET VAN ANANAS EN BITTERE CHOCOLADE

 

 

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Menu's All-in worden enkel per tafel geserveerd

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Menu's All-in worden enkel per tafel geserveerd


Van 29 juni tot en met 26 augustus tevens ŕ la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

PAKKETJE VAN GEROOKTE ZALM EN GEROOKTE FOREL
MET FIJNE KRUIDEN, VERGEZELD VAN EEN ZOMER
SLAATJE OMRINGD DOOR EEN DILLE-ROOMDRESSING
______

BLADERDEEGKOFFERTJE MET ZEEBRUGSE
GARNALEN EN GEBAKKEN ZEETONGREEPJES
VERRIJKT DOOR EEN SAUSJE VAN SCHAALDIEREN
______

GEBRADEN PLADIJSFILET MET GESMOORDE APPEL-
BLOKJES VERMENGD MET NOTENSLA EN ZOETE
AJUIN, FRIVOOL GEPRESENTEERD MET
KLEURENTAGLIATELLI EN EEN ZACHT KERRIESAUSJE

of

GEBRAISEERD HAASJE VAN SPEENVARKEN MET
GANZENLEVER, UITJES EN GEGRILDE CHARLOTTE
OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE
______

TORENTJE VAN PERZIK MET CASSONADEKOEKJE,
PISTACHEIJS BADEND IN EEN FRAMBOZENSAUSJE

 

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Menu's All-in worden enkel per tafel geserveerd

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts