Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 1 januari ber tot en met 1 februari tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

KOOLVISHAASJE IN PARMAHAM MET EEN ZONNIG
SLAATJE VAN GROENE ASPERGES, WORTEL EN
KNOLSELDER OMRINGD VAN PITTIG
SAVORA-MOSTERDDRESSING
______

KWARTEL MET GEBAKKEN GANZELEVER OP
EEN BEDJE VAN GECONFIJTE APPELTJES
VERGEZELD VAN EEN CALVADOSSAUSJE EN EEN
MILLE-FEUILLE VAN WINTERSE KOOL
______

GROENLANDSE HEILBOTFILET MET GEMARINEERDE
GROENTJES EN SABAYON VAN SAUTERNEWIJN,
KOEKJE VAN PARMEZAANSE KAAS
EN BROCCOLIPUREE

of

GEBRADEN WILDE EENDFILET EN SAUSJE VAN
FINE CHAMPAGNE, VERGEZELD VAN GESAUTEERDE
BOSCHAMPIGNONS EN CHINESE KOOL
MET FIJNE KROKETJES
______

ROOMIJS MET MANDARIN NAPOLEON EN MANGOCOULIS


Van 4 december ber tot en met 25 december tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN EVERZWIJN EN GANZELEVER OP
SMAAK GEBRACHT MET RODE BIET EN VELDSLA,
GEBORDUURD MET GEMACEREERDE GROENTEN
______

GEPARFUMEERD TAARTJE VAN SINT JAKOBSNOOT
OP BODEM VAN JONGE AARDAPPEL, SALADE VAN PREI,
ASPERGES EN PESTO VAN PETERSELIE
______

DORADE ROYALE MET VENKEL EN EEN PERSILLADE
VAN BLUE STILTON CROPWELL BISHOP

of

OPGEVULDE FAZANTEBORST MET VERSE GEITEKAAS
UIT DE STREEK VAN PÉRIGORD EN BESSENCOMPOTE,
QUICHE VAN BRUSSELS WITLOOF MET GERISOLEERDE CHARLOTTE-AARDAPPELEN MET Z'N FIJNE KRUIDEN
______

KASTEELTJE VAN CHOCOLADETAART
SAMENGESPONNEN MET LUCHTIG BESLAG VAN
MANGO VERSIERD MET KROKANTE CARAMEL EN
EEN FRIS BOLLETJE VANILLE-ROOMIJS


 

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn


Van 5 maart tot en met 26 april tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

SLAATJE VAN TONGFILET MET GEMARINEERDE
GROENTJES, GEAROMATISEERD MET CITROENMELISSE,
OPGEFLEURD MET EEN VINAIGRETTE VAN
SJALOT EN DILLE
______

ASPERGES OP Z'N VLAAMS
______

KALFSRIBSTUK VERENIGD MET GECONFIJTE
AJUIN, PARIJSE CHAMPIGNONS EN GEBAKKEN
BUIKSPEK, AARDAPPELTJES UIT DE OVEN MET
PITTIGE KRUIDENKAAS EN EEN SAUSJE
VAN GROOTMOEDERS TIJD

of

KOOLVISHAASJE EN GANDAHAM, JONGE PIJPAJUIN,
NOTENSLA EN PIJNBOOMPITTEN, OP EEN BEDJE VAN PUREEAARDAPPELEN, OMRINGD MET EEN
SIROOPJE VAN RODE WIJN EN HONING

______

ASSORTIMENT VAN RODE VRUCHTEN ONDER
EEN YOGHURTGRATIN VERFRIST MET
SORBET VAN VERSE KAAS


Van 5 februari tot en met 1 maart tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

KRUIDIGE TARTARE VAN FRISSE RAUWE TONIJN EN
SCHOTSE WILDE ZALM IN SAMENSPEL VAN
GEBAKKEN GANZELEVER EN OMRINGD
DOOR EEN SAUSJE VAN OUDE PORT
______

PLADIJSFILET GEVULD MET KOMKOMMER
EN WORTEL VERRIJKT MET EEN INFUSIE
VAN Z'N AROMA
______

KABELJAUWHAASJE MET COMTÉ, VERGEZELD VAN
HERTOGINNE AARDAPPELEN, FIJNE GROENTJES
AFGEWERKT MET EEN PETERSELIECOULIS EN
GRIJZE GARNALENCOULIS

of

FILET VAN PARELHOEN GEVULD MET KALFS-
ZWEZERIKKEN, WILDE CHAMPIGNONS IN
SAMENSPEL VAN ERWTENPUREE MET
KURKUMA BLOEMKOOLTJES
______

TORENTJE VAN KROKANT DEEG MET VARIATIE VAN
FRUIT EN EEN COULIS VAN FRAMBOZEN

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts