Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 30 Oktober tot en met 30 November tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

DUIZENDBLAD VAN GEDROOGDE GANDAHAM,
KALFSZWEZERIK EN MOUSSE VAN GANDAHAM
______

TONGFILET MET UIENCOMPOTE EN GEROOKT
SPEK AFGEWERKT MET EEN GARNITUUR VAN
GANZELEVERKRUL, GEFRUITE RODE BIET EN
KERRIESABAYON
______

DUO VAN GAMBA EN GEBAKKEN KOOLVISHAASJE
MET LANGOUSTINESAUS EN ROULADE VAN CHINESE
SALADE GEINSPIREERD DOOR EEN STOEMP
VAN WORTELTJES

of

GEBRADEN HERTEKALFFILET, FIJNE PEULTJES MET
EEN TOETS VAN JONAGOLDMOUSSE OP SMAAK
GEBRACHT MET EEN POIVRADE SAUS EN
GRATINAARDAPPELEN
______

SCHUIMIG EN ONTSTUIMIGE KOFFIEPARFAIT MET
RHUM EN GEKARAMELISEERDE SABAYON
 


Van 19 September tot en met 26 oktober tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN RUND VERRIJKT MET BOS-
CHAMPIGNONSSNIPPERS OP SMAAK GEBRACHT VAN
EEN BALSAMICO VINAIGRETTE EN AROMATISE
VERSE TUINKRUIDEN
______

REMOULADE VAN ASPERGES, PIJPAJUIN, JONGE
AARDAPPELTJES EN ZONGEDROOGDE TOMAAT
AFGEWERKT MET GEROOKTE PALING EN EEN
FRIS SOEPJE VAN DOPERWTEN EN BASILICUM
______

GEBAKKEN NIJLBAARSFILET MET KROKANTE
SERRANOHAM EN PITTIGE TAGLIATELLI
VERSCHOLEN ONDER SPINAZIE
EN WORTELINFUSIE

of

FILET VAN WILDE EEND MET BORDELAISE VERGEZELD
VAN WINTERGARNITUUR EN DAUPHINE AARDAPPELTJES

______

ASSORTIMENT VAN RODE VRUCHTEN ONDER EEN
YOGHURTGRATIN VERFRIST MET
SORBET VAN VERSE KAAS
 

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn


Van 4 december ber tot en met 25 december tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN EVERZWIJN EN GANZELEVER OP
SMAAK GEBRACHT MET RODE BIET EN VELDSLA,
GEBORDUURD MET GEMACEREERDE GROENTEN
______

GEPARFUMEERD TAARTJE VAN SINT JAKOBSNOOT
OP BODEM VAN JONGE AARDAPPEL, SALADE VAN PREI,
ASPERGES EN PESTO VAN PETERSELIE
______

DORADE ROYALE MET VENKEL EN EEN PERSILLADE
VAN BLUE STILTON CROPWELL BISHOP

of

OPGEVULDE FAZANTEBORST MET VERSE GEITEKAAS
UIT DE STREEK VAN PÉRIGORD EN BESSENCOMPOTE,
QUICHE VAN BRUSSELS WITLOOF MET GERISOLEERDE CHARLOTTE-AARDAPPELEN MET Z'N FIJNE KRUIDEN
______

KASTEELTJE VAN CHOCOLADETAART
SAMENGESPONNEN MET LUCHTIG BESLAG VAN
MANGO VERSIERD MET KROKANTE CARAMEL EN
EEN FRIS BOLLETJE VANILLE-ROOMIJS


 

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts