Van 6 September tot en met 28 oktober tevens à la carte
ENKELE VERFIJNDE HAPJES ______
VITELLO TONATO OPGEFLEURD MET ZONGEDROOGDE TOMAAT, PARMEZAANSE KAAS, NOTENSLA EN FOCACCIA ______
LANDELIJKE SALADE GARNITUUR VAN KALFSTONGETJES MET GEBAKKEN GROENLANDSE HEILBOT IN SPEKJASJE EN CURRYDRESSING ______
ROODBAARSFILET IN DE OVEN GEGAARD MET BROODKRUIMELBOTER, PUREE VAN ZACHTE PAPRIKA'S EN ACACIAHONING OMRINGD VAN GROENE TUINKRUIDENCOULIS
of
GEBRADEN WILDE EENDFILET VERRAST MET DUXELLE VAN BOSCHAMPIGNONS EN GEROOKT SPEK,GEPOCHEERD PEERTJE IN SAINT-EMILION WIJN EN ROOMSAUSJE VAN CALVADOS MET HAZELNOOTKROKETJES ______
TORENTJE VAN AARDBEIEN MET PRALINÉIJS IN HARMONIE VAN MASCARPONÉROOM EN AMANDELKROKANTJES
Van 5 juli tot en met 2 september tevens à la carte
ENKELE VERFIJNDE HAPJES ______
CARPACCIO VAN RUND , KROKANT KOEKJE VAN PARMEZAAN IN HARMONIE VAN GANZELEVERKRULLEN EN PARMEZAANSE KAAS ______
ZEEWOLF IN PARMAHAM MET EEN ZONNIG SLAATJE VAN GROENE ASPERGES, WORTEL EN KNOLSELDER OMRINGD VAN PITTIG SAVORA-MOSTERDDRESSING ______
OP DE HUID GEBAKKEN SARDINES, PENNE IN KAASSAUS EN EEN SCHUIM SAUSJE VAN KERRIE EN BASILICUM of
GEBRADEN MELKVARKENfFILET MET EEN GREMOLATA VERGEZELD VAN EEN CANNELONI VAN FIJNE BRUNOISEGROENTJES EN EEN SAUSJE VAN TOMAAT EN PAPRIKA ______
TORENTJE VAN KROKANT DEEG MET VARIATIE VAN FRUITEN EEN COULIS VAN FRAMBOZEN
Menu zonder eerste voorgerecht All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon
52,00 EUR
Menu met eerste voorgerecht All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon
63,00 EUR
All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze uit 1 of 2 voorgerechten en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn
Menu zonder eerste voorgerecht All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon
52,00 EUR
Menu met eerste voorgerecht All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon
63,00 EUR
All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze uit 1 of 2 voorgerechten en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn
Van 1 november tot en met 25 november tevens à la carte
ENKELE VERFIJNDE HAPJES ______
CARPACCIO VAN WILD EVERZWIJN EN GANZELEVER OP SMAAK GEBRACHT MET RODE BIET EN VELDSLA, GEBORDUURD MET GEMACEREERDE GROENTEN VERFIJND MET TRUFFELVINAIGRETTE ______
GEBAKKEN ST-JACOBSVRUCHTEN IN EEN KROKANT JASJE OP EEN BEDJE VAN JONGE PREI OMRINGD VAN EEN PITTIG KERRIESAUSJE ______
GEGRATINEERDE NIJLBAARSFILET ONDER EEN KORSTJE VAN GRUYÈREKAAS, MET EEN MORNAYSAUS OPGEWERKT MET VERSE SPINAZIE UIT DE MOESTUIN OMRINGDVAN GRIJZE GARNAALTJES EN TOMATENBLOKJES of
HERTEKALFNOOTJES MET SHI-TAKÉ, GESMOORDE WINTERSE KOOL MET AMANDELEN CHOCOLADETOETS ______
SCHUIMIG EN ONTSTUIMIGE KOFFIEPARFAIT MET RHUM EN GEKARAMELISEERDE SABAYON
Menu zonder eerste voorgerecht All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon
52,00 EUR
Menu met eerste voorgerecht All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon
63,00 EUR
All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze uit 1 of 2 voorgerechten en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn