Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 29 juni tot en met 26 augustus tevens Ó la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

PAKKETJE VAN GEROOKTE ZALM EN GEROOKTE FOREL
MET FIJNE KRUIDEN, VERGEZELD VAN EEN ZOMER
SLAATJE OMRINGD DOOR EEN DILLE-ROOMDRESSING
______

BLADERDEEGKOFFERTJE MET ZEEBRUGSE
GARNALEN EN GEBAKKEN ZEETONGREEPJES
VERRIJKT DOOR EEN SAUSJE VAN SCHAALDIEREN
______

GEBRADEN PLADIJSFILET MET GESMOORDE APPEL-
BLOKJES VERMENGD MET NOTENSLA EN ZOETE
AJUIN, FRIVOOL GEPRESENTEERD MET
KLEURENTAGLIATELLI EN EEN ZACHT KERRIESAUSJE

of

GEBRAISEERD HAASJE VAN SPEENVARKEN MET
GANZENLEVER, UITJES EN GEGRILDE CHARLOTTE
OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE
______

TORENTJE VAN PERZIK MET CASSONADEKOEKJE,
PISTACHEIJS BADEND IN EEN FRAMBOZENSAUSJE

 


Van 22 September tot en met 31 oktober tevens Ó la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

VITELLO TONATO OPGEFLEURD MET ZONGEDROOGDE
TOMAAT, PARMEZAANSE KAAS, NOTENSLA
EN FOCACCIA
______

ZEEUWSE MOSSELEN VERRIJKT VAN KOMKOMMER,
KORSTJES EN SINAASAPPEL DOORDRENKT
MET ROZEMARIJNDRESSING
______

ROODBAARSFILET IN DE OVEN GEGAARD MET
BROODKRUIMELBOTER, PUREE VAN ZACHTE
PAPRIKA'S EN ACACIAHONING OMRINGD VAN
GROENE TUINKRUIDENCOULIS

of

GEBRADEN WILDE EENDFILET VERRAST MET
DUXELLE VAN BOSCHAMPIGNONS EN GEROOKT
SPEK,GEPOCHEERD PEERTJE IN SAINT-EMILION WIJN
EN ROOMSAUSJE VAN CALVADOS MET
HAZELNOOTKROKETJES
______

TORENTJE VAN AARDBEIEN MET PRALIN╔IJS IN
HARMONIE VAN MASCARPON╔ROOM EN
AMANDELKROKANTJES

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Menu's All-in worden enkel per tafel geserveerd

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Menu's All-in worden enkel per tafel geserveerd


Van 2 november tot en met 26 november tevens Ó la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN WILD EVERZWIJN EN GANZELEVER
OP SMAAK GEBRACHT MET RODE BIET EN VELDSLA,
GEBORDUURD MET GEMACEREERDE GROENTEN
VERFIJND MET TRUFFELVINAIGRETTE
______

GEPOCHEERD HOEVE╦ITJE MET BIESLOOKPUREE
OMRINGD VAN GEROOKTE NOORSE ZALM
EN EEN BOTERMELKSAUSJE
______

GEGRATINEERDE KABELJAUWHAASJE ONDER EEN
KORSTJE VAN GRUY╚REKAAS, MET EEN MORNAYSAUS
OPGEWERKT MET VERSE SPINAZIE UIT DE MOESTUIN
OMRINGDVAN GRIJZE GARNAALTJES EN TOMATENBLOKJES
of

HERTEKALFNOOTJES MET SHI-TAK╔, GESMOORDE
WINTERSE KOOL MET AMANDELEN CHOCOLADETOETS
______

SCHUIMIG EN ONTSTUIMIGE KOFFIEPARFAIT MET
RHUM EN GEKARAMELISEERDE SABAYON

 

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Menu's All-in worden enkel per tafel geserveerd

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts