Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 4 Januari tot en met 26 januari tevens ŕ la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

GEMARINEERDE CARPACCIO VAN HEILBOT UIT
GROENLAND VERFIJND MET EEN
MOUSSE VAN GEROOKTE FOREL
______

HUWELIJK VAN BLOEMKOOLROOSJES EN BROCCOLI-
ROOSJES VERSCHOLEN ONDER EEN GEPOCHEERD
HOEVE-EITJE EN EEN BOTERSAUSJE
______

DORADE ROYALE MET VENKEL EN EEN PERSILLADE
VAN BLUE STILTON CROPWELL BISHOP

of

WILDE EEND MET GANZELEVERKRULLEN IN EEN
MILLE-FEUILLE VAN GROENE KOOLSTOEMP
OMRINGD VAN EEN PORTOSAUSJE
______

KASTEELTJE VAN CHOCOLADETAART
SAMENGESPONNEN MET LUCHTIG BESLAG VAN MANGO
VERSIERD MET KROKANTE CARAMEL EN EEN FRIS
BOLLETJE VANILLE-ROOMIJS


Van 1 februari tot en met 23 februari tevens ŕ la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

KRUIDIGE TARTARE VAN FRISSE RAUWE TONIJN EN
SCHOTSE WILDE ZALM IN SAMENSPEL VAN
GEBAKKEN GANZELEVER EN OMRINGD
DOOR EEN SAUSJE VAN OUDE PORT
______

GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHTEN MET
MOUSSE VAN SCHORSENEREN
______

KABELJAUWHAASJE MET COMTÉ, VERGEZELD VAN
HERTOGINNE AARDAPPELEN, FIJNE GROENTJES
AFGEWERKT MET EEN PETERSELIECOULIS EN
GRIJZE GARNALENCOULIS

of

FILET VAN PARELHOEN GEVULD MET KALFS-
ZWEZERIKKEN, WILDE CHAMPIGNONS IN
SAMENSPEL VAN JONGE ERWTJES MET
KURKUMA BLOEMKOOLTJES
______

TORENTJE VAN KROKANT DEEG MET VARIATIE VAN
FRUIT EN EEN COULIS VAN FRAMBOZEN

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn


Van 1 maart tot en met 27 april tevens ŕ la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

SLAATJE VAN TONGFILET MET GEMARINEERDE
GROENTJES, GEAROMATISEERD MET CITROENMELISSE,
OPGEFLEURD MET EEN VINAIGRETTE VAN
SJALOT EN DILLE
______

ASPERGES OP Z'N VLAAMS
______

KALFSRIBSTUK VERENIGD MET GECONFIJTE
AJUIN, PARIJSE CHAMPIGNONS EN GEBAKKEN
BUIKSPEK, AARDAPPELTJES UIT DE OVEN MET
PITTIGE KRUIDENKAAS EN EEN SAUSJE
VAN GROOTMOEDERS TIJD

of

KOOLVISHAASJE EN GANDAHAM, JONGE PIJPAJUIN,
NOTENSLA EN PIJNBOOMPITTEN, OP EEN BEDJE VAN PUREEAARDAPPELEN, OMRINGD MET EEN
SIROOPJE VAN RODE WIJN EN HONING

______

ASSORTIMENT VAN RODE VRUCHTEN ONDER
EEN YOGHURTGRATIN VERFRIST MET
SORBET VAN VERSE KAAS

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts