Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief

 

GEBAKKEN ZEEDUIVEL MET LICHTE POIVRADESAUS, GARNITUUR VAN SEIZOENGROENTJES

 

GEGRILDE GRIETFILET MET WIJNGAARDSLAKKEN, MANDJE VAN DAGVERSE GROENTESNIPPERS EN MOUSSELINESAUS

 

BOUILLABAISSE MET TOAST EN ROUILLE

 

TWEE GEBAKKEN NOORDZEETONGEN [2 X 200 GR] MET KLEURRIJK SLAATJE EN TARTAAR
 

 

 

BELGISCH STUKJE RUND MET FRIVOOL SLAATJE EN SAUS NAAR KEUZE
[BEARNAISE, PEPER- OF CHAMPIGNONSAUS]

 

OSSENHAAS MET WARME GROENTJES OF
FRIVOOL SALAATJE EN SAUS NAAR KEUZE



GEGRILDE CTE L'OS - ABERDEEN
MET SAUS NAAAR KEUZE

 

KALFSNOOT EN ZWEZERIK MET DAGVERSE MARKTGROENTJES, OMRINGD DOOR EEN FIJN KRUIDENSAUSJE

 

WAAIER VAN LAMSKROON MET PERSILLADE, TWEEKLEURENSAUSJE EN KNAPPERIGE SEIZOENGROENTJES

 




 


VARKENSWANGETJES


HOEVEKIP IN ROOMSAUS


LAMSNAVARIN


HUISGEMAAKTE STEAK TARTARE


KONIJN MET OUDE GEUZE


KALFSBLANQUET


KALFSNIERTJES IN MADEIRASAUS


PALING IN 'T GROEN
 

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts