Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 4 december ber tot en met 25 december tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN EVERZWIJN EN GANZELEVER OP
SMAAK GEBRACHT MET RODE BIET EN VELDSLA,
GEBORDUURD MET GEMACEREERDE GROENTEN
______

GEPARFUMEERD TAARTJE VAN SINT JAKOBSNOOT
OP BODEM VAN JONGE AARDAPPEL, SALADE VAN PREI,
ASPERGES EN PESTO VAN PETERSELIE
______

DORADE ROYALE MET VENKEL EN EEN PERSILLADE
VAN BLUE STILTON CROPWELL BISHOP

of

OPGEVULDE FAZANTEBORST MET VERSE GEITEKAAS
UIT DE STREEK VAN PÉRIGORD EN BESSENCOMPOTE,
QUICHE VAN BRUSSELS WITLOOF MET GERISOLEERDE CHARLOTTE-AARDAPPELEN MET Z'N FIJNE KRUIDEN
______

KASTEELTJE VAN CHOCOLADETAART
SAMENGESPONNEN MET LUCHTIG BESLAG VAN
MANGO VERSIERD MET KROKANTE CARAMEL EN
EEN FRIS BOLLETJE VANILLE-ROOMIJS


 

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 24,50 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

44,50 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 26,50 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

54,50 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts