Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 5 juni tot en met 29 juni tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

FILODEEGJE VAN GRAVAD LAX MET FRIVOOL SLAATJE
EN WASABIDRESSING
______

OP HET VEL GEBAKKEN RODE POON MET SPAGHETTI
VAN MERGPOMPOEN, TOMAAT EN RISSOTTO ZOALS
PAËLLA EN VÉLOUTÉ VAN ANIJS
______

GROENLANDSE HEILBOT MET EEKHOORNTJESBROOD EN OESTERZWAMMEN, PIJNBOOMPITTEN EN ZWARTE PASTA

of

GEBRAISEERD HAASJE VAN SPEENVARKEN MET
GANZENLEVER, UITJES EN GEGRILDE CHARLOTTE
OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE

______

DUET VAN ANANAS EN BITTERE CHOCOLADE



Van 1 mei tot en met 1 juni tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

TARTARE VAN GEROOKTE ZALM, VERSE TONIJN EN
GEMARINEERDE WILDE ZALM DOOR WEVEN MET
GEAROMATISEERDE DRESSING VAN DILLE,
SAMENGEBRACHT MET ZIJN COULIS
______

KABELJAUWHAASJE GEGRATINEERD MET COMTÉ
OP EEN BEDJE VAN JONGE PREI EN OMRINGD VAN EEN
WITTE WIJNSAUSJE

______

GEBAKKEN PLADIJSREEPJES MET GRIJZE GARNALEN,
COULIS VAN JONGE ERWT EN SAUS HOLLANDAISE

of

GEBRADEN LAMSFILET OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE
MET GEGRATINEERDE GROENTJES

______

ROOMIJS MET MANDARIN NAPOLEON EN MANGOCOULIS

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht

41,50 EUR ( All-in + 24,50 )

Menu met eerste voorgerecht

51,50 EUR (All-in + 26,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

nIET VERKRIJGBAAR OP ZATERDAG, ZONDAGMIDDAG EN FEESTDAGEN

- ENKELE VERFIJNDE HAPJES

- SCAMPI IN PIKANT ROOMSAUSJE MET SPAGHETTI
VAN JONGE WORTELTJES

- KEUZE UIT ÉÉN VAN DE ÉÉNPANSGERECHTEN

- IRISH COFFEE OF DAME BLANCHE

MENU DU CHEF : PRIJS ÉÉNPANSGERECHT + 20 EUR


B
IJ MENU DU CHEF HEB JE KEUZE UIT ÉÉN VAN DE
VOLGENDE ÉÉNPANSGERECHTEN

 


VARKENSWANGETJES

HOEVEKIP IN ROOMSAUS

LAMSNAVARIN

HUISGEMAAKTE STEAK TARTARE

KONIJN MET OUDE GEUZE

KALFSBLANQUET

KALFSNIERTJES IN MADEIRASAUS

PALING IN 'T GROEN


 

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts