SLAATJE VAN TONGFILET MET GEMARINEERDE GROENTJES, GEAROMATISEERD MET CITROENMELISSE, OPGEFLEURD MET EEN VINAIGRETTE VAN SJALOT EN DILLE ______
ASPERGES OP Z'N VLAAMS ______
KALFSRIBSTUK VERENIGD MET GECONFIJTE AJUIN, PARIJSE CHAMPIGNONS EN GEBAKKEN BUIKSPEK, AARDAPPELTJES UIT DE OVEN MET PITTIGE KRUIDENKAAS EN EEN SAUSJE VAN GROOTMOEDERS TIJD
of
KOOLVISHAASJE EN GANDAHAM, JONGE PIJPAJUIN, NOTENSLA EN PIJNBOOMPITTEN, OP EEN BEDJE VAN PUREEAARDAPPELEN, OMRINGD MET EEN SIROOPJE VAN RODE WIJN EN HONING
______
ASSORTIMENT VAN RODE VRUCHTEN ONDER EEN YOGHURTGRATIN VERFRIST MET SORBET VAN VERSE KAAS
Van 1 februari tot en met 23 februari tevens ŕ la carte
ENKELE VERFIJNDE HAPJES ______
KRUIDIGE TARTARE VAN FRISSE RAUWE TONIJN EN SCHOTSE WILDE ZALM IN SAMENSPEL VAN GEBAKKEN GANZELEVER EN OMRINGD DOOR EEN SAUSJE VAN OUDE PORT ______
GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHTEN MET MOUSSE VAN SCHORSENEREN ______
KABELJAUWHAASJE MET COMTÉ, VERGEZELD VAN HERTOGINNE AARDAPPELEN, FIJNE GROENTJES AFGEWERKT MET EEN PETERSELIECOULIS EN GRIJZE GARNALENCOULIS
of
FILET VAN PARELHOEN GEVULD MET KALFS- ZWEZERIKKEN, WILDE CHAMPIGNONS IN SAMENSPEL VAN JONGE ERWTJES MET KURKUMA BLOEMKOOLTJES ______
TORENTJE VAN KROKANT DEEG MET VARIATIE VAN FRUIT EN EEN COULIS VAN FRAMBOZEN
Menu zonder eerste voorgerecht All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon
52,00 EUR
Menu met eerste voorgerecht All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon
63,00 EUR
All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze uit 1 of 2 voorgerechten en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn
Menu zonder eerste voorgerecht All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon
52,00 EUR
Menu met eerste voorgerecht All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon
63,00 EUR
All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze uit 1 of 2 voorgerechten en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn