Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief

 

nIET VERKRIJGBAAR OP ZATERDAG, ZONDAGMIDDAG EN FEESTDAGEN

- ENKELE VERFIJNDE HAPJES

- SCAMPI IN PIKANT ROOMSAUSJE MET SPAGHETTI
VAN JONGE WORTELTJES

- KEUZE UIT ……N VAN DE ……NPANSGERECHTEN

- IRISH COFFEE OF DAME BLANCHE

MENU DU CHEF : PRIJS ……NPANSGERECHT + 20 EUR


B
IJ MENU DU CHEF HEB JE KEUZE UIT ……N VAN DE
VOLGENDE ……NPANSGERECHTEN

 


Van 21 December tot en met 25 December tevens ŗ la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______


CARPACCIO VAN HERTEKALF VERRIJKT MET BOS-
CHAMPIGNONSSNIPPERS OP SMAAK GEBRACHT VAN
EEN BALSAMICO VINAIGRETTE EN AROMATISE
VERSE TUINKRUIDEN
______

CASSOLETTE VAN TONGFILET EN GRIJZE GARNALEN ,
HARMONIE VAN GROENTJES BADEND IN WITTE WIJNSAUSJE GEPARFUMEERD MET PAPRIKACOULIS
______

KWARTEL MET GEBAKKEN GANZELEVER OP EEN BEDJE
VAN GECONFIJTE APPELTJES VERGEZELD VAN
EEN CALVADOSSAUSJE EN EEN MILLE-FEUILLE
VAN WINTERSE KOOL

______

TAARTJE VAN FAZANTFILET OP EEN BEDJE VAN
BRUSSELSE STOEMP OMRINGD MET EEN
BORDELAISE SAUS GEPARFUMEERD MET THIJM,
JENEVERBES AFGEWERKT MET EEN
PUREETJE VAN FIJNE KNOLSELDER
______

ROOMIJS MET MANDARIN NAPOLEON EN MANGOCOULIS


VARKENSWANGETJES

HOEVEKIP IN ROOMSAUS

LAMSNAVARIN

HUISGEMAAKTE STEAK TARTARE

KONIJN MET OUDE GEUZE

KALFSBLANQUET

KALFSNIERTJES IN MADEIRASAUS

PALING IN 'T GROEN


 

Menu zonder eerste voorgerecht

51,50 EUR ( All-in + 26,50 )

Menu met eerste voorgerecht

65,50 EUR (All-in + 28,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Menu's All-in worden enkel per tafel geserveerd

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts