Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 19 maart tot en met 22 april tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN VERSE TONIJN VERRIJKT MET
EEN MOSTERDMARINADE VAN DIJON OP SMAAK
GEBRACHT MET NOOTJESSALADE EN
SOYASCHEUTEN OPENBLOEIEND MET
EEN ZEE-BRUGS GARNAALKROKETJE
______

ASPERGES OP Z'N VLAAMS
______

DUIZENDBLAD VAN GEDROOGDE GANDAHAM,
KALFSZWEZERIK EN MOUSSE VAN GANDAHAM

______

GEBAKKEN KROONTJE VAN SPEENVARKEN
VERSCHOLEN ONDER EEN MOSTERDDEKENTJE
VERRIJKT MET EEN AIGRE-DOUX VAN ROZEMARIJN,
EEN GEGRATINEERD SPIRELLI-SCHOTELTJE
MET FIJNE GROENTJES
______

TORENTJE VAN KROKANT DEEG MET VARIATIE VAN
FRUIT EN EEN COULIS VAN FRAMBOZEN

 

 


Van 10 mei tot en met 13 mei tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

PARFAIT VAN MOSSELTJES AFGEWERKT MET
KAVIAAR VAN ZALMFOREL, OP SMAAK GEBRACHT
MET PROVENCAALSE BRUNOISE-RATATOUILLE
VAN GRIJZE GARNAALTJES
______

SALADE VAN BELGISCHE ASPERGES MET
" SERRANO HAM " , GROENE KRUIDEN
VINAIGRETTE EN GEBAKKEN GAMBA'S
______

KABELJAUWHAASJE GEGRATINEERD MET COMTÉ OP
EEN BEDJE VAN JONGE SPINAZIE EN
EEN WITTE WIJNSAUSJE
______

KORT GEBAKKEN HEILBOT, MET EEN RAGOUT VAN
ASPERGES, NIEUWE AARDAPPELEN EN JONGE
WORTELTJES, IN HARMONIE VAN EEN KALFSJUS
______

GRATIN VAN ROOD FRUIT MET LIMOENSORBET EN
KOEKJE VAN HAZELNOOT

 

Menu zonder eerste voorgerecht

51,50 EUR ( All-in + 26,50 )

Menu met eerste voorgerecht

65,50 EUR (All-in + 28,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 2 of 3 voorgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht

51,50 EUR ( All-in + 26,50 )

Menu met eerste voorgerecht

65,50 EUR (All-in + 28,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 2 of 3 voorgerechten bekend te zijn


Van 7 juni tot en met 10 juni tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

BEURSJE VAN GEROOKTE ZALM GEVULD MET
KING KRAB EN LICHTE VINAIGRETTE
______

TARTAAR VAN ITALIAANSE SARDINES MET EEN SALADE
VAN GEKONFIJTE AARDAPPEL EN REMOULADESAUS
______

GEGRILDE GAMBA'S IN EEN SPEKJASJE MET EEN
MINUTE RATATOUILLE EN EEN LIJNTJE CURRYESCENCE
______

PELÉ ROYALE MET CHORONSAUS, GEGRILDE
NICOLA AARDAPPEL VERGEZELD MET VERSE
GROENTJES UIT VLAAMSE BODEM EN
TEMPURA VAN BROCCOLI
______

TORENTJE VAN PERZIK MET CASSONADEKOEKJE,
PISTACHEIJS BADEND IN EEN FRAMBOZENSAUSJE

 

nIET VERKRIJGBAAR OP ZATERDAG, ZONDAGMIDDAG EN FEESTDAGEN

- ENKELE VERFIJNDE HAPJES

- SCAMPI IN PIKANT ROOMSAUSJE MET SPAGHETTI
VAN JONGE WORTELTJES

- KEUZE UIT ÉÉN VAN DE ÉÉNPANSGERECHTEN

- IRISH COFFEE OF DAME BLANCHE

MENU DU CHEF : PRIJS ÉÉNPANSGERECHT + 20 EUR


B
IJ MENU DU CHEF HEB JE KEUZE UIT ÉÉN VAN DE
VOLGENDE ÉÉNPANSGERECHTEN

 


VARKENSWANGETJES

HOEVEKIP IN ROOMSAUS

LAMSNAVARIN

HUISGEMAAKTE STEAK TARTARE

KONIJN MET OUDE GEUZE

KALFSBLANQUET

KALFSNIERTJES IN MADEIRASAUS

PALING IN 'T GROEN


 

Menu zonder eerste voorgerecht

51,50 EUR ( All-in + 26,50 )

Menu met eerste voorgerecht

65,50 EUR (All-in + 28,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 2 of 3 voorgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts