Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 7 juni tot en met 10 juni tevens ŗ la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

BEURSJE VAN GEROOKTE ZALM GEVULD MET
KING KRAB EN LICHTE VINAIGRETTE
______

TARTAAR VAN ITALIAANSE SARDINES MET EEN SALADE
VAN GEKONFIJTE AARDAPPEL EN REMOULADESAUS
______

GEGRILDE GAMBA'S IN EEN SPEKJASJE MET EEN
MINUTE RATATOUILLE EN EEN LIJNTJE CURRYESCENCE
______

PEL… ROYALE MET CHORONSAUS, GEGRILDE
NICOLA AARDAPPEL VERGEZELD MET VERSE
GROENTJES UIT VLAAMSE BODEM EN
TEMPURA VAN BROCCOLI
______

TORENTJE VAN PERZIK MET CASSONADEKOEKJE,
PISTACHEIJS BADEND IN EEN FRAMBOZENSAUSJE

 

nIET VERKRIJGBAAR OP ZATERDAG, ZONDAGMIDDAG EN FEESTDAGEN

- ENKELE VERFIJNDE HAPJES

- SCAMPI IN PIKANT ROOMSAUSJE MET SPAGHETTI
VAN JONGE WORTELTJES

- KEUZE UIT ……N VAN DE ……NPANSGERECHTEN

- IRISH COFFEE OF DAME BLANCHE

MENU DU CHEF : PRIJS ……NPANSGERECHT + 20 EUR


B
IJ MENU DU CHEF HEB JE KEUZE UIT ……N VAN DE
VOLGENDE ……NPANSGERECHTEN

 


VARKENSWANGETJES

HOEVEKIP IN ROOMSAUS

LAMSNAVARIN

HUISGEMAAKTE STEAK TARTARE

KONIJN MET OUDE GEUZE

KALFSBLANQUET

KALFSNIERTJES IN MADEIRASAUS

PALING IN 'T GROEN


 

Menu zonder eerste voorgerecht

51,50 EUR ( All-in + 26,50 )

Menu met eerste voorgerecht

65,50 EUR (All-in + 28,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 2 of 3 voorgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts