Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 8 juni tot en met 11 juni tevens ŗ la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

SALADE VAN VERSE ZEEBRUGSE GARNALEN MET
ADVOCADOMOUSSE, EN DRESSING VAN PITTIGE TOMAAT

______

GEBAKKEN ST-JACOBSVRUCHTEN IN EEN KROKANT
JASJE OP EEN BEDJE VAN RISOTTO OMRINGD
VAN EEN KERRIESAUSJE

______

KABELJAUWHAASJE GEGRATINEERD MET COMT… OP
EEN BEDJE VAN JONGE SPINAZIE EN
EEN WITTE WIJNSAUSJE

______

OPGEVULDE PARELHOENFILET MET KALFSZWEZERIKEN,
GEFRUITE CHARLOTTEBLOKJES, ZOMERSE GROENTJES
EN CHORONSAUS

______

DUET VAN ANANAS EN BITTERE CHOCOLADE

 

 

nIET VERKRIJGBAAR OP ZATERDAG, ZONDAGMIDDAG EN FEESTDAGEN

- ENKELE VERFIJNDE HAPJES

- SCAMPI IN PIKANT ROOMSAUSJE MET SPAGHETTI
VAN JONGE WORTELTJES

- KEUZE UIT ……N VAN DE ……NPANSGERECHTEN

- IRISH COFFEE OF DAME BLANCHE

MENU DU CHEF : PRIJS ……NPANSGERECHT + 20 EUR


B
IJ MENU DU CHEF HEB JE KEUZE UIT ……N VAN DE
VOLGENDE ……NPANSGERECHTEN

 


VARKENSWANGETJES

HOEVEKIP IN ROOMSAUS

LAMSNAVARIN

HUISGEMAAKTE STEAK TARTARE

KONIJN MET OUDE GEUZE

KALFSBLANQUET

KALFSNIERTJES IN MADEIRASAUS

PALING IN 'T GROEN


 

Menu zonder eerste voorgerecht

51,50 EUR ( All-in + 26,50 )

Menu met eerste voorgerecht

65,50 EUR (All-in + 28,50 )

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Menu's All-in worden enkel per tafel geserveerd

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts